Izvještaj o sportskim aktivnostima učenika

JESENJI TURNIR U STONOM TENISU UČENIKA SŠ KS – Sarajevo, 1.12.2012.

Na ovom takmičenju nastupili su najbolji stonoteniseri iz srednjih škola KS. Organizatori turnira bili su Stonoteniski klub „STENS“ i Ministarstvo nauke i obrazovanja KS. Našu školu predstavljalo je 6 učenika: Damir Rimac, Haris Ferhatović, Elvis Hasanović, Irma Juhić, Minja Hodžić i Arnela Kujović.

1 2

STONOTENISKI TURNIR „SINALCO OPEN“ – Sarajevo, 3.12.2012.

Povodom 3.decembra – Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u našoj školi je održan turnir u stonom tenisu „Sinalco open“. Na ovom turniru nastupili su najbolji stonoteniseri iz 5 srednjih škola: Srednje ugostiteljsko-turističke, Građevinsko-geodetske, Željezničkog školskog centra, Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju te naše škole. Našu školu su predstavljali Damir Rimac i Elvis Hasanović.

Sponzor turnira bila je firma Teloptic d.o.o. koja je donirala sokove i poklon pakete za tri prvoplasirana takmičara.

3 4

KOŠARKAŠKI TURNIR U CENTRU „KRALJ FAHD“ – Sarajevo, 5.12.2012.

Povodom 3.decembra – Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ održan je turnir u košarci. Na turniru je nastupilo 6 ekipa a turnir je bio revijalnog karaktera. Našu školu je predstavljalo 11 učenika: Žunić Mahir, Vejo Edvin, Ninić Toni, Karić Džemal, Spahić Alen, Mučišta Kelemendi, Junuzović Elvedin, Čavčić Muhamed, Juhić Irma, Hodžić Minja i Kujović Arnela.

5 6

PRIJATELJSKE UTAKMICE UČENICA SSOIRO-ŽŠC – Sarajevo, 6.12.2012.

Povodom 3.decembra – Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u našoj školi su se odigrale prijateljske utakmice u odbojci i nogometu. Akteri utakmica bile su učenice naše škole i učenice iz Željezničkog školskog centra. Našu školu su predstavljale 4 učenice: Juhić Irma, Hodžić Minja, Kujović Arnela i Krilaš Armina.

7 8