RADIONICA BY GYM GRANDE CHAMPION

RADIONICA BY GYM GRANDE CHAMPION

Gradonačalnik Sarajeva Abdulah Skaka Nedim Babić i Gym Grande Champion fitness centar upostavili su saradnju sa Školom za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje, koja će omogućiti polaznicima da treniraju uz stručni nadzor i uz najmodernije uvjete.
Primarni cilj je podrška djeci sa teškoćama u razvoju kroz adekvatnu i kontinuiranu tjelesnu aktivnost. 
Ovo je odličan primjer saradnje između škole kao javne ustanove i privatnog subjekta, a od dobrobiti za širu društvenu zajednicu koji svakako zaslužuje našu podrušku.

Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje je jedina srednja škola u Kantonu Sarajevo koja obrazuje djecu sa ovakvim teškoćama.

OSMIŠLJEN PROGRAM TRENIRANJA ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Moj prijatelj Nedim Babić i Gym Grande Champion fitness centar upostavili su saradnju sa Školom za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje, koja će omogućiti polaznicima da treniraju uz stručni nadzor i uz najmodernije uvjete. Primarni cilj je podrška djeci sa teškoćama u razvoju kroz adekvatnu i kontinuiranu tjelesnu aktivnost. Ovo je odličan primjer saradnje između škole kao javne ustanove i privatnog subjekta, a od dobrobiti za širu društvenu zajednicu koji svakako zaslužuje našu podrušku. Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje je jedina srednja škola u Kantonu Sarajevo koja obrazuje djecu sa ovakvim teškoćama.

Posted by Abdulah Skaka on Petak, 31. May 2019.