Daily Archives: 11. Aprila 2019.

DAN ŠKOLE

DAN ŠKOLE

Dana 10.04.2019. godine održana je svečanost povodom 55. rođendana Škole za srdnje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje, priredba je održana pod sloganom: “MI SMO TU ZBOG SVAKOG DJETETA”. Svečanosti su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima i predsjedavajući Skupštine K.S.; predstavnici Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade; gradski vjećnici; predstavnici općina; direktori i kolege iz drugih škola.

 

 

 

 

DAN ŠKOLE

DAN ŠKOLE

Povodom dana škole upriličena je priredba za učenike i roditelje u utorak 09.04.2019. godine sa bogatim programom. Priredba je započela sa Himnom naše države a zatim je uslijedio Hor sa pjesmom Sarajevo ljubavi moja… U nekoliko tačaka priredbe učenici naše škole su predstavili raznovrsne sadržaje ( recitacije, ples, igru…). Na pripredbi se kratko obratila i direktorica škole Inga Biščević.

  Našim učenicima i roditeljima je pripremljena i zakuska, ovim putem se zahvaljujemo donatorima koji su nam to omogućili: Sarajevska pivara, Buregdžinica EN & GA, Slastičarna Palma, Slastičarna Željo, Benzinska pumpa H.P. Oil, pekara MBA…