Dobri ljudi na djelu

Srdačno se zahvaljujemo domaćoj firmi Violeta d.o.o. na svesrdnoj donaciji higijenskih sredstava našoj školi, koje nam je uručila gospodja Nevena Sucic.

Hvala Vam što mislite na nas i podržavate svakodnevno funkcionisanje srednjoškolske ustanove u ovim otežanim okolnostima izazvanim COVID-19

Posjeta ministra Staše Košarca – Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Danas je našu školu “Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje Sarajevo” posjetio ministar Staša Košarac – Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Ministar Košarac je ovom prilikom uručio donaciju školi u vidu dezinfekcionih sredstava, zaštitnih maski i rukavica.

Direktorica škole Inga Biščević upriličila je sastanak sa ministrom Stašom Košarcem. Sastanak je imao za cilj kratko predstavljanje škole sa naglaskom na ostvarivanje buduće suradnje i pružanja podrške školi od strane ministra Košarca.

Ujedno, direktorica Biščević se zahvalila na posjeti u ovim vanrednim okolnostima.

DOBRO DOŠLI U NAŠU ŠKOLU

UPOZNAJTE NAŠU ŠKOLU
„Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje Sarajevo“

Poštovani, naša škola „Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje Sarajevo“ u toku svake nastavne godine u školskim prostorijama upriliči „Dan otvorenih vrata“ koji ima za cilj prezentovanje ove srednjoškolske ustanove, njen proces sprovođenja odgojno-obrazovnog procesa, upoznavanje sa stručnim opredjeljenjem učenika/ca, školske aktivnosti, upoznavanje stručnog kadra koji svojim kompetencijama odgovara na sva pitanja vezana za odgojno- obrazovni proces ove srednjoškolske ustanove.

S obzirom da su u toku vanredne okolnosti izazvane COVID-19, to nam onemogućuje slobodno kretanje i posjećivanje bilo kakvih događaja.
Ovom prilikom Vas obavještavamo da će prezentacija naše škole „Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje Sarajevo“ biti upriličena putem web-a; društvenih mreža i naše zvanične web stranice. http://strucnoobraz.edu.ba/

Želimo Vam dobrodošlicu i nadamo se da će prezentacija naše škole izazvati Vaše interesovanje.
Ukoliko budete imali pitanja vezano za Vaša interesovanja o školi budite slobodni pitati.

S poštovanjem,
„Škola za srednje stručno obrazovanje i radno osposobljavanje Sarajevo“